Studio

2 tot 4 personen. Geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen (max. 15 jaar) of 3 volwassen.

Het appartement is ingedeeld als een studio, een zithoek (met lcd televisie en DVD speler), en een tweepersoons bed. Voor extra slaapplaats kunt u de slaapbank uitklappen, zo heeft u 2 extra slaapplaatsen voor kinderen of een extra volwassene.

In de entree van het appartement is een keuken die natuurlijk compleet is uitgerust met een o.a. koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast en elektrische kookplaten.

In de badkamer vindt u het toilet, een wastafel en douche. Handdoeken en beddengoed zijn vanzelfsprekend aanwezig.

Wifi is door het hele huis gratis beschikbaar.

Vanuit het appartement heeft u toegang tot het balkon met een zitje op het zuiden met schitterend uitzicht op de Gosaukamm. Ook heeft u per appartement een gratis ski-kluis in de skiruimte. s’Morgens heeft u warme en droge skischoenen! zomers kunt u deze gebruiken voor uw wandelschoenen….

Naast de voorzieningen van ieder appartement, beschikt het complex over een grote speelruimte voor kleine kinderen en een ruimte met een tafeltennistafel + voetbaltafel voor de grotere jeugd

Voor de toeristen tax komt er 2 euro per nacht per persoon af 15 jaar bij.

Honden zijn natuurlijk ook welkom; ze behoren tenslotte tot het gezin, voor een kleine hond wordt € 2,50 extra per nacht in rekening gebracht.

 

Prijzen Studio per nacht

 zomer winter
1 nacht       € 165,-
2 nachten € 260,-
 3 nachten € 355,-
 4 nachten € 450,-
 5 nachten € 545,-
 6 nachten  € 640.-
7 nachten   € 735.-

Direct reserveren

Er wordt nog niets in rekening gebracht